Bologna lelke. 1930 óta.

Az új motorokat és robogókat az Aprilia által kifejlesztett vízhűtéses, injektoros blokk hajtja. A 125cm3-es motorok a 11 kW-os teljesítménnyel teljesen kihasználják az A1 jogosítvány kategória (L3e-A1) felső határait, így a legerősebb motorkerékpárok, amit az A1-es kategóriával vezetni lehet.

Az alábbi típusok közül választhatsz:   Malaguti

NIU elektromos okosrobogók

Minden NIU okosrobogó GPS nyomkövetővel, és mozgásérzékelős, G-szenzoros riasztóval van felszerelve. A tempomat és az automatikusan kikapcsoló irányjelző minden modellben szériafelszereltség.

Az ingyenesen letölthető NIU e-scooter Mobil Applikáció segítségével tudjuk tartani a kapcsolatot az elektromos robogónkkal, és rengeteg hasznos, érdekes információhoz juthatunk

Az alábbi típusok közül választhatsz:      NIU elektromos robogó  


Nevét az olasz "Lambrus" szóról  kapta, "könnyű(súlyban), gyors és fürge" 

Klasszikus kialakítás, fém karosszéria, városi kényelem; A Lambretta Olasz-Svéd tervező csapata meghívta a KISKA-design-t, hogy közös együttműködéssel építsen egy új jövőbeli robogót, a V-Special-t. Az új V-Special modellek tervezésekor nagy hangsúlyt kapott a hagyomány folytatása. Jelenleg a Lambretta az új motorjain dolgozik, melyek nagyobb motorblokkal és elektromos hajtással kerülnek forgalomba. A V-Special 50cm3, 125cm3 és 169cm³ -es, léghűtéses blokkokkal érhetőek el.

Az alábbi típusok közül választhatsz:    Lambretta

Történelmi olasz márka - "AZ ÚJRAINDULÁS"

Az FB Mondial motorkerékpárok az olasz design képviselik. Az erős motorok és a modern technológia garantálják a magas teljesítményt és a biztonságot minden úton. Az erős teljesítmény és a gazdaságos üzemeltetés egyaránt jellemzi ezeket a motorokat.  

Az alább itípusok közül választhatsz:    F.B. MONDIAL 

Készítsd el weboldaladat ingyen!