NIU UQi-széria robogók

   A legújabb fejlesztésű Bosch kefe nélküli agymotornak és a NIU szuper intelligens vezérlésének köszönhetően egy olyan jármű született, ami maximális megállja a helyét a mai modern forgalomban, továbbá a motor intelligens regeneratív visszatöltésének hála, akár +6%-os hatótáv növekedést érhetünk el. Kis tömegének és méreteinek köszönhetően könnyen kezelhető, agilis motort kapunk, melyet akár autóban is szállíthatunk, de akár egy emeletes ház liftjébe is könnyedén befér.

A NIU UQi súlya mindössze 52 kg (akkumulátor nélkül), és kivehető akkumulátorának hála akár az irodában vagy saját otthonunkban is tölthetjük normál hálózatról. 1200W-1500W teljesítményű Bosch kefe nélküli motorja megfelelő erőt biztosít a városi közlekedésben, és akár 15%-os lejtőn való elinduláshoz is. Kivehető Panasonic lítium-ion akkumulátora normál esetben 29km-55km hatótávot biztosít számunkra.

Két verzióban érhető, 14 colos kerékkel UQi GT változatban és 10 colos kerékkel UQi Sport néven. B kategóriás jogosítvánnyal, vagy 14 év felett AM kategóriás jogosítvánnyal vezethető. 

Bővebb információért kérem keressen.     Kapcsolat 

Készítsd el weboldaladat ingyen!