NIU NQI-széria robogók

Egyedi és különleges formája már messziről kitűnik a tömegből, amit a kör alakú nappali ledes menetfény még feltűnőbbé tesz. Világszínvonalú technika bújik meg a formás testben: Niu-Bosch közös fejlesztésű brushless motor, GPS műholdas nyomkövetés, 4. generációs Energy Líthium akkumulátor, tempomat, színes, telefonnal összekapcsolható TFT kijelző. Minősége egyértelműen utat mutat a mai kor technológiai és minőségi követelményeinek. Az NQi széria elérhető 45 km/h-s végsebességgel rendelkező segédmotor kategóriás kivitelben (B, illetve AM jogosítvánnyal vezethető 14 éves kortól), valamint 80 km/h-s, A1 motorjogosítvánnyal vezethető kivitelben (16 éves kortól vezethető).

Az NQI széria modellvariációi 

- sima N szériás elektromos motorok. Ide tartozik az NQi Pro, az NQi Sport, az NQi Lite és az NQi Cargo.

A másik csoport az N szérián belül a GT motorok: NQi GT Pro, NQi GT Sport, NQi GTs Pro és NQi GTs Sport.

N sorozat

Az NQi Pro nagyon hasonlít az NQi GT-hez. 45 km/h-nál korlátozott és azok számára a legalkalmasabb, akiknek fontos a teljesítmény, de nem rendelkeznek nagy motoros jogosítvánnyal. 14 éves kortól segédmotoros jogosítvánnyal vezethető.

Az NQi Sport a legtöbbet eladott NIU okos elektromos robogó. Legszebb változata az NQi Sport Blue Billion az NQi Sport limitált szériás - 3 milliárd ügyfélkilométer alkalmából kiadott korlátozott darabszámú -, egyedi festésű, és jól felszerelt változata, TOP-Case-hátsó gyári színre fújt dobozzal.

Az NQi Lite a mindennapi használatra kifejlesztett, nem teljesítményhajhász változat. Kisebb motor és akkumulátor jellemzi. Nem Panasonic, hanem EVE akkumulátorral van szerelve. Hatótávja kicsit kevesebb, mint az NQi Sporté.

Az NQi Cargo egy futárcélra kifejlesztett változat. 50 kg terhelhetőségű hátsó csomagtartó felülettel bír, továbbá erősített hátsó Titánium ötvözetű lengőkarja alkalmassá teszi nagyobb csomagok szállítására is. A két akkumulátoros változatának természetesen nagyobb a hatótávja is (kiterjesztett hatótávolságú = Pro).

GT sorozat

Az NQi GT Pro és a Sportaz A1-es jogosítvánnyal vezethető rendszámos változatok. Erősebb motor, nagyobb szabályzó, dupla nagyobb kapacitású akkumulátor, CBS fékrendszer (amely a fékezési erőt átviszi a másik kerékre is), nagy színes kijelzős műszerfal, erősített futómű és lengéscsillapító jellemzi. L3e-A1 járműkategóriába sorolható, ami 16 éves kortól vezethető.

Az NQi GTS Pro az NQi GT 14-es kerekű változata. 2 darab 35Ah Panasonic lítium-ion akkumulátorral van felszerelve, így a hatótávja kiszolgálja azokat is, akik külvárosból vagy az elővárosból ingáznak napi szinten.

Az NQi GTS Sport az NQi GTS Pro kisebb hatótávú változata, mivel ez a modell már csak 26Ah akkumulátorokkal van felszerelve. Azoknak a legalkalmasabb, akik a hatótávval eddig is meg voltak elégedve, viszont szükségük van a nagyobb kerekekre a biztonságosabb közlekedéshez.

Bővebb információért kérem keressen.          Kapcsolat 

Készítsd el weboldaladat ingyen!