NIU MQi-széria robogók

Az MQi széria, a NIU család közepes méretű intelligens elektromos robogója, kifejezetten a városi közlekedésre fejlesztve. Méreteinek, és felszereltségének hála gond nélkül küzdi le a városi dugókat, de mindennapos ingázáshoz is kiváló. Pillekönnyű kivehető Panasonic lítium-ion akkumulátorának köszönhetően lehetőségünk van kávézókban, irodában is tölteni, de természetesen a járművön belül is tölthetjük. Egy feltöltéssel 50-80 km megtételére képes (Sport mód), amit ECO módban akár 100-130 km-re is növelhetünk. Regeneratív EBS fékrendszere határozott, biztonságos megállást biztosít, és akár 10% akkumulátor kapacitás is visszanyerhető vele. Bosch kefe nélküli agymotorja kiváló gyorsulást és kapaszkodó képességet biztosít,

Az MQI széria modell variációi

- MQi+ Sport 4842, az MQi+ Sport 4831

Dizájn

Az M széria a könnyűsúlyú motorok közé tartozik, mindössze 72 kg-ot nyomnak. Továbbá úgy alakították ki, hogy kényelmes legyen rajta ülni. A gázkart 65 fokkal lehet eltekerni. Az M széria gázlómélysége 300 mm, ami lehetővé teszi nagy esőzésben, kisebb áradásban is a haladást anélkül, hogy a motor elakadni és tönkremenne. Az oldalsztendernek köszönhetően bármikor könnyedén le tudjuk tenni a motorunk. Féktávolsága kiemelkedően jó.

Akkumulátor

A Japánban kifejlesztett líthium-ionos akkumulátornak köszönhetően az M széria darabjai átlagosan 70 km-t tudnak megtenni egyetlen töltéssel (az MQi+ Sport 4842 akár 100 km-t is). Az akkumulátor 117 cellát tartalmaz. A BMS (Battery Management System) nem engedi, hogy az akkumulátor túlmelegedjen, véd a túltöltöttségtől, illetve mindig pontos információt ad az állapotáról.

Biztonság és intelligencia

Az M széria amellett, hogy okos, könnyű és kényelmes, biztonságos is. A motor GPS nyomkövetővel, lopásgátlóval, okos NIU applikációval, internetkapcsolattal, tempomattal, 360fokos smart LED világítással rendelkezik. Az index automatikusan kikapcsol, ha a motor 60 fokban elfordult. A NIU M szériája már okos kulccsal is rendelkezik. Zsúfolt parkolóban, vagy sötét helyen egyetlen gombnyomás segítségével könnyen rátalálhatunk a motorunkra, ami felvillantja a fényeit. 

Bővebb információért kérem keressen.        Kapcsolat  

Készítsd el weboldaladat ingyen!